maanantai 3. lokakuuta 2016

Pastasalaatti & alennuskoodi lukijoille


Tein eilen pastasalaattia, johon laitoin pastan lisäksi lehtikaalia, luumukirsikkatomaatteja, mozzarellapalloja, mustia oliiveja sekä chorizoa. Alun perin tarkoitukseni oli laittaa salaattiin salamia, ja muistinkin jääkaapissa olevan leikkelepakkauksen olevan salamia, mutta sehän olikin chorizoa. Erehdys ei haitannut, chorizo sopi salaattiin yhtä hyvin kuin salamikin, joten mukaan voi laittaa kumpaa vain, tai jättää kokonaan pois, jos haluaa lihattoman salaatin. Kastikkeeksi tein vinaigrettea, eikä salaatti muuta kaivannutkaan. Ruokaisa salaatti oli maukasta, ja maistui miehellekin, vaikka vähän pelkäsin tyrmäystä, koska pasta oli punaisista linsseistä valmistettua ja maistui siis linsseille.  


Punainen linssipasta löytyi Best Bitesin yllätyspaketista, jota pääsin testaamaan. Best Bites lanseerasi juuri palvelun, jossa asiakkaille toimitetaan kerran kuussa paketti täynnä laadukkaita ja herkullisia elintarvikkeita asuinpaikasta riippuen joko suoraan kotiovelle tai postin pakettiautomaattiin. Paketti on siis yllätyspaketti, eli sen sisältö paljastuu asiakkaille vasta pakettia avatessa. Pakettien sisältö keskittyy luomu- ja kasvisruokauutuuksiin, superfood- sekä Reilun Kaupan tuotteisiin. Tuotteet voivat olla mm. pähkinöitä ja snackseja, kahvia ja teetä, mehuja ja hilloja, säilykkeitä ja lisukkeita, suklaata ja keksejä, pastaa ja kasviproteiineja, mausteita ja ruokaöljyjä. Yrityksen tarkoituksena on tarjota helppo tapa tutustua uusiin makuihin ja ruokatrendeihin omasta keittiöstä käsin. Jokaisen paketin tuotteiden arvo on aina suurempi kuin paketin hinta, säästät siis sekä aikaa että rahaa Best Bitesin etsiessä sinulle parhaat tuotteet.


Best Bitesin ensimmäinen yllätyspaketti sisälsi Lazzarettin punaisen linssipastan lisäksi Cawston Pressin kuplivaa omenajuomaa, Maya Goldin luomukookossiirappia sekä Nakd Nibblesin hedelmä-pähkinänapostelupaloja. Omenajuoma oli tosi hyvää ja raikasta. Mikä parasta, siinä ei ole ollenkaan lisättyä sokeria. Hedelmä-pähkinänapostelupalatkin katosivat jo parempiin suihin, ja pakko oli muutamankin kerran tuoteselostetta lukea ennen kuin uskoin, ettei niissä ole ollenkaan suklaata. Eli jos tuote maistuu suussani suklaalle ilman suklaata, on se hyvin onnistunut. Kookossiirappi on vielä kokeilematta, mutta sitä voi ainakin käyttää esimerkiksi raakakakkuihin ja muihin leivonnaisiin, smoothien makeuttajaksi sekä puuron tai lettujen päälle.


Lisäksi paketissa oli Valo24h:n paahdettua pellavaa + puolukkaa, Myssyfarmin luomurypsiöljyä ja Rajamäen viikunabalsamikastiketta. Nämä tuotteet olivat jo ennestään tuttuja meillä. Pellava + puolukka sopii mm. smoothieen, puuron, jogurtin tai viilin kanssa sekä leivontaan. Myssyfarmin luomurypsiöljyä tulee käytettyä mm. päivittäin perheen pienimmän ruokiin suositeltuna rasvalisänä. Hyvän makunsa vuoksi luomurypsiöljy on myös omiaan salaatinkastikkeissa, joten pastasalaatin vinaigrettessakin käytin juuri sitä. Viikunabalsamikastike on myös hyvää salaattien kanssa sekä juustotarjottimella.


Eivätkä yllätyspaketin tuotteet vielä siihenkään loppuneet, vaan vielä löytyi valikoima Arctic Warriorsin tuotteita, voikahvia ja geelishotteja, sekä Arctic Superfoodsin eväspatukka. Mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia nämä, joita pitääkin seuraavaksi maistella. Tällainen runsas yllätyspaketti maksaa kotitalouksille 39,95 €/kk. Jos pidät tämän kaltaisista tuotteista ja kiinnostuit palvelusta, sitä kannattaa nyt testata, sillä Best Bites tarjoaa lukijoilleni ensimmäisen paketin puoleen hintaan, eli paketti maksaa vain 19,95 € käyttämällä tilatessa kampanjakoodia MVSBLOGI50. Etu koskee jatkuvaa tilausta, mutta sen voi irtisanoa koska vain 1 kuukauden irtisanomisajalla.


Pastasalaatti

5 dl Lazzarettin punaista linssipastaa
1 - 2 lehtikaalin lehteä
250 g luumukirsikkatomaatteja
125 g pieniä mozzarellapalloja
20 mustaa oliivia
muutama leikkelesiivu chorizoa tai salamia
mustapippuria myllystä

Vinaigrette:
1/2 tl suolaa
1 rkl sherryviinietikkaa
2 rkl Myssyfarmin luomurypsiöljyä
ripaus sokeria

Keitä linssipasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada keitinvesi pois ja huuhtele pasta kylmällä vedellä. Valuta pastasta ylimääräinen vesi pois ja kaada tarjoiluastiaan. Lisää joukkoon paloiteltu lehtikaali, halkaistut luumukirsikkatomaatit, mozzarellapallot, oliivit sekä leikkelesiivut. Rouhi salaatille mustapippuria myllystä. Sekoita vinaigretten aineksia yhteen, kunnes suola ja sokeri sulaa joukkoon. Pirskottele vinaigrette salaatin päälle.

Yhteistyössä: Best Bites

3 kommenttia:

  1. Kuullostaa ihan supermielenkiintoiselta tuo boxi, pakko tilata itsellekin testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä yllätyspaketti on kiva idea. Näistäkin tuotteista osa olisi varmasti jäänyt itseltä kokonaan huomaamattakin, mutta nyt tulee varmaan jatkossakin käytettyä. Ehdottomasti kannattaa palvelua nyt testata, kun puoleen hintaan saa laadukkaita tuotteita.:)

      Poista
  2. Oi miten mahtava sisältö tuolla boksilla:)

    VastaaPoista

Ei iloa ilman ruokaa ja juomaa. -Arabialainen sananlasku-